Provolve IT / 12 november 2018

Provolve IT re-packaged

Er gaat een fabeltje rond over arenden…

Ze zouden 70 jaren oud kunnen worden maar rond hun 40e levensjaar voor een kritieke keuze komen te staan. Sterven of vernieuwen.
Het vernieuwingsproces zou bestaan uit het stukslaan van de snavel en uittrekken van zijn veren. Vervolgens zou hij zo’n vijf maanden (bibberend) wachten tot het allemaal weer terug is gegroeid.
Niet heel geloofwaardig, wel inspirerend.

Recent hebben ook wij ons uiterlijk vernieuwd.
Re-packaged zouden we kunnen zeggen.
Een nieuwe look voor de expertise en ervaring van voorheen.

Eagles van Provolve IT

Arenden zijn gefocust op de zon en bereiken zo enorme hoogten. Ze kunnen ook bijzonder goed zien wat er op de grond gebeurt en suizen geregeld snoeihard naar beneden. Wij herkennen ons in die afwisseling. We blijven strategisch bezig tijdens de duikvluchten op de dagelijkse context. Onze arenden blijven toenemen en zijn gedetacheerd over het land actief.

Easy Software Deployment

Vanuit onze eigenwijze kijk op het uitrollen van software blijven wij Easy Software Deployment doorontwikkelen. Destijds uit onvrede over de huidige oplossingen ontstaan. Inmiddels gewaardeerd door tientallen IT managers en MSP-ers. Binnenkort is er nóg meer mee mogelijk.

Packaging as a Service

Het applicatielandschap binnen veel organisaties laat nog te wensen over. In onze ervaring valt er nog veel winst te behalen in het stroomlijnen van deze processen. Winst, in de zin van kosten besparen.
Met de Productivity Snapshot maken wij inzichtelijk hoe hoog het besparingspotentieel kan oplopen. Met Packaging as a Service ontzorgen wij onze klanten door binnen 24uur hun applicaties op te leveren. Ready to deploy.

Met onze nieuwe look & feel zijn wij klaar voor ongekende hoogten.


kees-hoving-provolve-blauw
Geschreven door Kees Hoving
Kees evangeliseert proposities. Hij studeerde marketing en theologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.