Jij bent de specialist (Front-End & DevOps) door wie front- en back-end webapplicaties op gestructureerde wijze worden ontwikkeld en uitgerold. Foutloze commits door dubbelchecks op jouw en andermans werk is je niet vreemd. Waar de klant niet helder heeft wat hij wil laat jij je expertise gelden.

Bekijk de vacature

 

Jij bent de specialist door wie applicaties binnen een omgeving foutloos werken en worden opgeleverd zoals de klant dit wenst. Voorheen vond je termen als SBC Specialist, Citrix beheerder en Technisch Beheerder terug in de titel van je functie. Die tijden zijn voorbij. Tegenwoordig wordt er een hybride rol verwacht.

Bekijk de vacature

 

Jij bent de specialist die de digitalisering de baas is. Een toenemend aantal bedrijven verschuiven naar ‘de cloud’ & SaaS ter verhoging van productiviteit en versterking van hun strategische positie. Jij ontwerpt, bouwt en onderhoud cloudoplossingen en infrastructuren, met alles wat daarop draait, naar de wensen van de opdrachtgever.

Bekijk de vacature

 

Jij bent de specialist door wie de applicaties en de digitale werkplek binnen een omgeving foutloos werken en worden opgeleverd zoals de klant dit wenst. Je bent een bruggenbouwer tussen het functionele en technische terrein. Je bent zowel technisch onderlegd als sociaal vaardig. Het vastleggen van je werk, in gescripte code of documentatie, vind jij een no-brainer.

Bekijk de vacature

Ben jij een vaardige IT-er met een liefhebberij voor deployment, virtualisatie, migraties en packaging?
Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Verder kijken

Iedere IT werkgever die medewerkers detacheert voorziet hen van een top salaris, lease auto, laptop en smartphone. Wij ook.
Daar kun jij je werk goed mee uitvoeren.
Maar waar wordt jij écht gelukkig van?

Van waarde zijn

Viktor Frankl is grondlegger van de logotherapie en beweerde dat mensen niet ultiem gelukkig worden van geld of macht, maar van betekenis. Wij vertalen dit in onze bedrijfsvoering door bijvoorbeeld geen limiet te stellen aan vakantiedagen en jou te helpen bouwen aan jouw volgende carrière stap. Of meer tijd te besteden met je gezin. Zo faciliteren wij niet enkel onze opdrachtgevers, maar ook jou in je verlangen naar een zinvol bestaan.

Reviews van werknemers lees je op:

Kom in gesprek

Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om een afspraak met je te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Attitude is Altitude

– Nick Vujicic

Zijn wij compatible?

Een kleinschalige organisatie met een ronde tafel is niet voor iedereen…

Voors

Bij ons word je lid van de ronde tafel van Provolve IT en is jouw mening van waarde in de te varen koers. Je voert je opdrachten uit bij diverse opdrachtgevers en hebt een maandelijkse één-op-één met onze CEO, Dereck Breuning.
Ieder kwartaal hebben we een meeting met updates en nieuws vanuit het bedrijf en gaan we uit eten om goede binding te houden met elkaar. Dagelijkse communicatie doen we met elkaar op Slack. Zo werken we, verspreid door het land, binnen Provolve IT samen aan de toekomst.

Tegens

Wat zijn nou de nadelen? Zijn die er wel?
Het is misschien wat filosofisch, maar de voordelen kunnen nadelig werken wanneer jij het bijvoorbeeld niet prettig vind om je eigen ding te doen zonder supervisie. De vrijheid die je bij ons hebt houdt ook in dat er een grote mate van zelfstandigheid van jou wordt verwacht.
Wij vinden dat dit voordelen zijn, maar het moet jou wel liggen…